Обрали володаря Ордену Святого Пантелеймона

Єдиного переможця регіонального відбору конкурсу визначили під час засідання Регіональної ради м. Києва Відзнаки за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона»

Обрали володаря Ордену Святого Пантелеймона

Оплата праці під час війни: відповіді на запитання

Через воєнний стан загальний конкурсний відбір кандидатів на отримання Відзнаки «Орден Святого Пантелеймона» у 2022 році був призупинений. Поважна Рада відзнаки проводила окремий конкурсний відбір на отримання Ордену у номінації «За самовіддане служіння українському народу, мужність і стійкість у боротьбі за здоров’я українців, за свободу й незалежність України у війні з російським агресором».

Імена переможця зі столиці та інших регіонів України оголосять 9 серпня — у День святого великомученика та цілителя Пантелеймона.

Раніше відбулося урочисте засідання Регіональної ради м. Києва та Поважної Ради Відзнаки за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона».

За матеріалами фейсбук-сторінки

Київської міської профспілки працівників охорони здоров’я

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів (ІІ група)

Статті за темою

Усі статті за темою

Як побудувати культуру управління у медичному закладі, щоб досягати найкращих результатів

Питання ефективного управління персоналом ЗОЗ стоїть на першому місці в структурі управління. Тож читайте у статті про те, як враховувати внутрішні проблеми та обґрунтовувати вибір рішення відповідно до ситуації
3529

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді