Літо підтримки і любові від улюблених журналів: забирайте знижки на передплату

Дякуємо вам, що продовжуєте читати наші електронні журнали та матеріали на порталі, відвідувати семінари й вебінари, підвищувати кваліфікацію за нашими навчальними програмами

Літо підтримки і любові від улюблених журналів: забирайте знижки на передплату

Як подяку за відданість нашим продуктам даруємо вам знижку до -40% на передплату електронних журналів:

Передплатити ➢➢➢

Якщо ви все ще вагаєтеся, чи передплачувати журнал, зверніть увагу на кілька аргументів від головного редактора журналу «Управління закладом охорони здоров’я» Анни Леус.

Рішенням передплатити фаховий журнал «Ви:

  1. Підтримаєте економіку країни. Адже Цифрове видавництво Експертус щороку сплачує до Держбюджету мільйонні податки. Окрім цього за отримані кошти ми робимо благодійні внески. У березні перерахували на потреби української армії 300 000 грн.
  2. Отримаєте потужну інформаційну підтримку. Із перших днів війни керівники медзакладів побачили чимало змін законодавства. Організовувати роботу довелося по‑новому: це і кадрові рішення, й питання оплати праці, й нові підходи до організації меддопомоги.

    Редакція не зупинила роботу. Ми оперативно консультували в е-журналі, проводили вебінари, розробляли зразки локальних документів за новими наказами.

  3. Подбаєте про свій тил у мирний час. Після Перемоги ми станемо горою за Ваш заклад у таких далеких зараз проблемах, як перевірки, акредитація, атестація… Але як же нам хочеться повернути той світ, де це ще вважали ПРОБЛЕМАМИ».

Щоб замовити продукт, оберіть його в інтернет-магазині або телефонуйте за номером 0 800 212 012 (дзвінки безплатні).

Дякуємо, що ви з нами! Продовжуємо працювати для Перемоги!

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів (ІІ група)

Статті за темою

Усі статті за темою

Як побудувати культуру управління у медичному закладі, щоб досягати найкращих результатів

Питання ефективного управління персоналом ЗОЗ стоїть на першому місці в структурі управління. Тож читайте у статті про те, як враховувати внутрішні проблеми та обґрунтовувати вибір рішення відповідно до ситуації
3529

Підвищення кваліфікації медичних працівників у Вищій школі безперервного професійного розвитку

Хочете опанувати нові знання, розібратися в складних питаннях медичного законодавства та підвищити кваліфікацію? Обирайте потрібну програму та починайте проходити навчання онлайн у Вищій школі БПР
45145

Програма підвищення кваліфікації у Вищій школі БПР «Національна сертифікація керівників закладів охорони здоров'я — 2025»

Після навчання ви успішно проходитимете перевірки держорганів, не матимете проблем із ліцензією, пацієнтами та працівниками вашого закладу
10541

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді