КВІТАШВІЛІ призначив нового директора Національного інституту раку

У вівторок, 14 квітня, Міністр охорони здоров’я України Олександр КВІТАШВІЛІ підписав наказ Міністерства охорони здоров’я України за № 37-О про призначення Олени КОЛЕСНИК директором Національного інституту раку

У вівторок, 14 квітня, Міністр охорони здоров’я України Олександр КВІТАШВІЛІ підписав наказ Міністерства охорони здоров’я України за № 37-О про призначення Олени КОЛЕСНИК директором Національного інституту раку.

Напередодні кандидатуру Олени КОЛЕСНИК було погоджено з Київською міською державною адміністрацією (відповідно до ст. 36 Закону України «Про місцеві державні адміністрації» від 09.04.1999 № 586-XIV та постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку погодження з Головою Ради міністрів Автономної Республіки Крим, головами місцевих державних адміністрацій призначення на посади та звільнення з посад керівників підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, і внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 19 березня 1993 № 203»від 09.10.2013 № 818).

«Саме діалог із колективом та фаховою спільнотою в обговоренні пропозицій та бачення в управлінні має стати практикою для усіх підприємств в сфері охорони здоров’я під час призначення їх менеджменту. Адже відкритість та фаховість сьогодні вкрай необхідна під час призначень на ключові посади», — зауважив Олександр КВІТАШВІЛІ, Міністр охорони здоров’я України.

Офіційне представлення нового директора колективу Національного інституту раку відбудеться о 9:30 у п’ятницю,17 квітня, в актовому залі Інституту післядипломної освіти Київського національного університету ім. Тараса Шевченка.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді