Максим ІОНОВ — новий голова Громадської ради при МОЗ

На днях відбулося перше засідання Громадської ради при Міністерстві охорони здоров’я України, де було обрано нового голову та його п’яти заступників

На початку засідання з вітальним словом звернулася Перший заступник Міністра охорони здоров’я України Олександра ПАВЛЕНКО, яка наголосила на значному ажіотажі щодо участі в роботі Громадської ради. Тому МОЗ вирішило не встановлювати ліміт на кількість учасників — у новий склад увійшли 191 представників інститутів громадянського суспільства.

«Ми раді такій високій зацікавленості громадян взяти безпосередню участь в реформуванні системи охорони здоров'я і дуже сподіваємося, що взаємодія МОЗ України та Громадської ради буде конструктивною, побудованою на принципах взаємоповаги та толерантності. Кожен член ради — експерт, від якого ми чекаємо конкретних пропозицій, бо у нас спільна мета — здоровий пацієнт», — підкреслила Олександра ПАВЛЕНКО.

Під час першого засідання обрали очільника новоствореної Громадської ради при МОЗ — Максима Миколайовича ІОНОВА, представника громадської організації «Всеукраїнський волонтерський рух», та п’яти його заступників.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді