Робота екстреної медичної допомоги під час святкових днів

Михайло РАДУЦЬКИЙ: «Роботу столичних медиків під час святкування Дня столиці, Дня Києва та Трійці буде організовано так, щоб кожен, хто потребує медичної допомоги, отримав її якісно і швидко»

Заступник голови Київської міської державної адміністрації Михайло РАДУЦЬКИЙ розповів журналістам про роботу закладів охорони здоров’я та організацію надання швидкої медичної допомоги під час святкування Дня Києва та Святої Трійці.

«Роботу столичних медиків під час святкування Дня столиці, Дня Києва та Трійці буде організовано так, щоб кожен, хто потребує медичної допомоги, отримав її якісно і швидко. За дорученням мера міста Віталія Кличка ми чітко розписали графік чергування карет «швидкої» у центрі міста, особливо там, де відбуватимуться масові заходи. Також ми залучимо до роботи додаткові лікарсько-сестринські бригади та лікарів у медичних пунктах», — повідомив Михайло РАДУЦЬКИЙ.

Він також конкретизував, що у Києві щодня працюватимуть 199 бригад «швидкої», з яких 30 травня у центральній частині міста чергуватимуть 15 бригад та 31 травня — 8 бригад «швидкої».

Крім того, під час проведення районних заходів буде організована робота медичних пунктів та лікарсько-сестринських бригад.

Медичні установи, що надають стаціонарну допомогу, працюватимуть за таким графіком:

  • 30 травня, субота, — вихідний день;
  • 31 травня, неділя, — святковий, вихідний день;
  • 1 червня, понеділок, — вихідний день.

Для громадян цілодобово працюватиме консультативно-інформаційна служба «Здоров’я — порада лікаря за телефоном 15-83» (безкоштовно зі стаціонарних телефонів Києва).

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді