МОЗ та представництво Санофі підписали Меморандум про взаєморозуміння

Міністр охорони здоров’я України Олександр КВІТАШВІЛІ та Генеральний директор представництва Санофі в Україні та Білорусі Жан-Поль ШОЕР підписали Меморандум про взаєморозуміння

У минулу п’ятницю, 29 травня 2015 року, Міністр охорони здоров’я України Олександр КВІТАШВІЛІ та Генеральний директор представництва Санофі в Україні та Білорусі Жан-Поль ШОЕР підписали Меморандум про взаєморозуміння.

До заходу також долучилися посол Франції в Україні Ален РЕМІ та Старший віце-президент з корпоративної соціальної відповідальності Санофі Жиль ЛЕРНО.

Меморандум має поліпшити:

  • якість лікування цукрового діабету;
  • показники виявлення онкології молочної залози на ранніх стадіях;
  • розвиток галузі діагностики рідкісних захворювань шляхом впровадження новітніх технологій;
  • популяризацію фармако-економічного напряму в Україні.

«Основне завдання МОЗ України на сьогодні полягає у реформуванні системи охорони здоров’я з метою надання українським пацієнтам ширшого доступу до якісних лікарських засобів та медичних послуг; підвищенні рівня обізнаності суспільства про хвороби задля їх попередження та покращення показників ранньої діагностики. Ми підтримуємо активну позицію світових лідерів фармацевтичної галузі, які сприяють ефективному впровадженню реформ заради здоров’я та життя українських пацієнтів та прагнуть розширити спектр інноваційних ліків на українському ринку», — наголосив Олександр КВІТАШВІЛІ.

Жан-Поль ШОЕР розповів слухачам про власний досвід та готовність надати допомогу Україні: «Санофі має багаторічний досвід та готовність ділитися ним з українською владою. Ми впевнені, що разом зможемо внести позитивні зміни у систему охорони здоров’я, щоб українці отримували кращий доступ до лікування і підтримували здоров’я».

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді