Ще більше зразків документів!

Читайте липневий номер журналу «Довідник головної медичної сестри»

Читати свіжий номер журналу

Ще більше зразків документів!

У цьому номері всі великі зразки документів ми зібрали в одній рубриці — документообіг:

Сподіваємося, що так вам буде ще легше знаходити потрібні документи та завжди тримати їх під рукою. А які зразки ви хотіли б побачити в наступних номерах? Напишіть на електронну адресу редакції — gms@Експертус.com.ua — та отримайте готові зразки документів вже наступного місяця.

У головній статті цього номера «Реабілітація пацієнтів з постковідним синдромом» публікуємо ексклюзивні рекомендації нашого експерта про те, якої допомоги потребують пацієнти з постковідним синдромом та як правильно її надавати. В основі рекомендацій — досвід передових закладів різних країн, який допоможе вам надати пацієнтам якісну реабілітаційну допомогу. Адже нормативні документи МОЗ не містять достатньо інформації щодо методів реабілітації за різних станів, їх кількості, протипоказань, очікувальних результатів тощо.

А ще нагадуємо, що роботи учасників Всеукраїнського конкурсу «Лідери змінюють світ» приймаємо до 1 вересня, тому встигніть взяти участь! Цього року маєте ще більше шансів здобути перемогу, адже ми збільшили кількість номінацій і подарунків. Зокрема, маєте змогу отримати додаткові подарунки за пост у фейсбуці. Тож переходьте на сайт medplatforma.com.ua та читайте про всі умови участі.

Також читайте в свіжому номері:

Оксана Грищенко,
головний редактор

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів (ІІ група)

Статті за темою

Усі статті за темою

Положення про преміювання працівників медичного закладу: як розробити

З'ясуйте, як урегулювати питання преміювання медичних працівників, які локальні документи затвердити та як їх оформити. Розробіть положення про преміювання медичних працівників за зразком
38224

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді