Медичний колапс

Знаєте українське прислів’я: «За моє жито мене ж і бито»? Ми боїмося, щоб через медичний колапс це не стало правдою для керівників медзакладів

Читати новий номер журналу

Медичний колапс

✅✅✅ Передплатіть улюблений медичний журнал в редакції та отримайте подарунок

Лікарні переповнені, працівників не вистачає... За цих обставин ви приймаєте швидкі та дієві рішення. На жаль, ці рішення часто виходять за межі правового поля.

Законодавство в нас недосконале, уряд повільно вносить зміни та не враховує реальних умов роботи лікарень. Тому ми попросили партнера відомої юридичної фірми провести онлайн-семінар і навчити працівників медзакладів захищати себе та свої рішення за цих умов.

Онлайн-семінар «Медичний колапс: які правопорушення вимушені робити керівники ЛПЗ і як захиститися» відбудеться 16 лютого. Лектор розповість:

  • як документально оформити відмову госпіталізувати хворого, якщо місць немає
  • чи понесе відповідальність керівник за те, що не провів розслідування випадку інфікування медпрацівника
  • чому досі ризиковано використовувати незареєстровані в Україні лікарські засоби, хоч уряд дав керівникам зелене світло
  • чи враховуватимуть органи контролю недофінансування і неукомплектованість персоналом під час перевірок
  • в яких випадках правомірно залучати медиків, які не мають належної кваліфікації для допомоги пацієнтам із COVID-19

За участь у заході ми надішлемо електронний сертифікат, який дасть змогу отримати 10 балів БПР. А ще подарунок — доступ до 15-годинної програми підвищення кваліфікації «Антикризові заходи у медзакладі під час пандемії» у Вищій школі керівника медзакладу. А це ще один сертифікат, що дасть змогу отримати 7,5 балів БПР.

До речі, вже є проєкт змін системи безперервного розвитку лікарів. Посадовці пропонують, щоб ви отримували по 50 балів щороку за кожною своєю спеціальністю. Тобто декому доведеться набирати 100–150 балів на рік. Поспішіть набрати щонайбільше балів, поки документ не набув чинності: далі буде складніше.

Щоб уточнити деталі та забронювати місце на семінарі, телефонуйте на номер 0 800 212 012.

З повагою
головний редактор
Анна Леус

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Підвищення кваліфікації медичних працівників у Вищій школі безперервного професійного розвитку

Хочете опанувати нові знання, розібратися в складних питаннях медичного законодавства та підвищити кваліфікацію? Обирайте потрібну програму та починайте проходити навчання онлайн у Вищій школі БПР
38139

Програма підвищення кваліфікації у Вищій школі БПР «Національна сертифікація керівників закладів охорони здоров'я — 2024»

Після навчання ви успішно проходитимете перевірки держорганів, не матимете проблем із ліцензією, пацієнтами та працівниками вашого закладу
9924

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді