Вітаємо переможницю конкурсу «Головна медична снігурка»

Оголошуємо переможницю зимового фотоконкурсу «Головна медична снігурка», що проходив на сторінці Медсправи в «Одноклассниках»!

Найбільшу кількість голосів у конкурсі на найкращу диво-снігуроньку медичного закладу отримала Вікторія ГРОСУЛ, яка представляла Стоматологічну поліклініку № 2 у м. Кіровоград! Поздоровляємо Вікторію з заслуженою перемогою, вона отримує цінні подарунки від редакції журналу «Довідник головної медичної сестри».
Також дякуємо усім нашим снігуронькам-медсестрам за участь! Усі учасниці конкурсу отримують заохочувальні призи від редакції.

Ми отримали безліч задоволення, переглядаючи ваші святкові фотографії. Роздільнянська центральна районна лікарня, Канівський центр ПМСД, Київська міська клінічна лікарня № 2 «Опіковий центр», Медичний центр Національного авіаційного університету, ви чудові! Обрані фотографії учасників були надруковані у журналі «Довідник головної медичної сестри» № 2/2016.

Стежте за новинами, беріть участь у наших наступних конкурсах, розповідайте про нас знайомим. Адже дружня підтримка дуже важлива. І ми раді, що ви з нами товаришуєте!

 

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді