Вітаємо переможців конкурсу "Лідери змінюють світ"!

Сьогодні — 8 жовтня в межах виставки Public Health Центр розвитку медсестринства МОЗ України та журнал "Довідник головної медичної сестри" оголосили імена переможців конкурсу "Лідери змінюють світ". Можливо, ви серед них?

Усього на Всеукраїнський конкурс серед медичних сестер і  братів "Лідери змінюють світ" (далі — Конкурс) надійшло 403 "лідерські" роботи, з яких журі обрали трьох переможців та 15 лідерів II етапу. Експерти з медсестринства, МОЗ та редакція журналу "Довідник головної медичної сестри" два тижні відбирали найкращих. 

Привітали переможців та учасників "Школи медсестринства":

  • Максим Степанов — Міністр охорони здоров'я України
  • Катерина Балабанова — директорка Центру медсестринства МОЗ України (далі — ДУ «ЦРМ МОЗ України»)
  • Оксана Сироїд — віце-спікерка Верховної ради
  • Оксана Грищенко — головна редакторка журналу "Довідник головної медичної сестри"

Вітаємо переможців конкурсу

"Сьогодні ми оголосимо переможців Всеукраїнського конкурсу серед медичних сестер та медичних братів "Лідери змінюють світ". Вручатимемо і грошові винагороди від "Довідника головної медичної сестри" і грамоти від Міністерства охорони здоров'я. Комісія обирала переможців таємно, але сьогодні їхні імена з'являться на сайті".

Катерина Балабанова, модераторка Школи медсестринства

Вітаємо переможців конкурсу

Максим Степанов привітав переможців, а також окреслив те, що уже зроблено для медсестринства та медиків в цілому. 

"Яке я бачу завдання перед собою: треба зробити вашу професію престижною. ... Володимир Зеленський вважає, і я з ним однодумець у цьому, що головним результатом реформи має стати радикальне збільшення зарплати медичним працівникам. Перший крок до цього — аби всі отримали доплати. Середній медичний персонал плюс 2500 гривень, молодший медичний персонал — 1200 грн до кінця року."

Максим Степанов, Міністр охорони здоров'я

Міністр до того ж виголосив подяку: 

Я вам хочу просто подякувати за вашу відданість і жертовність, яку ви виявляєте у вашій роботі. Ви нам дуже потрібні. Я вважаю, що країна має оцінити вашу роботу і — оцінити її справделиво. І ми це точно зробимо. Ви даруєте людям життя, ви даруєте здоров'я. Тому я хочу побажати здоров'я вам, і таких умов праці, коли ви ходимете на роботу з задоволенням, і думатимете про свою роботу і пацієнта, а не про те, як зекономити кошти.

Вітаємо переможців конкурсу

Від імені всієї редакції Експертус Охорона здоров'я також висловилась Оксана Грищенко:

Редакція нашого журналу також входила до складу журі і ми читали кожну вашу роботу. Я хочу подякувати усім, хто брав участь у цьому конкурсі. Було дуже приємно познайомитися з вами через ваші проєкти і побачити, наскільки творчо ви підходите до вирішення щоденних завдань. Насправді переможців більше. Тому найкращі роботи ми опублікуємо у нашому журналі і напевне ви погодитесь із нами, що переможці - справді достойні!

Оксана Грищенко, головна редакторка журналу "Довідник головної медичної сестри"

Вітаємо переможців конкурсу

 

Ви готові побачити імена?

I місце — Марія Віцентович, медична сестра "Центру реабілітації КНП "Тернопільська обласна дитяча комунальна лікарня", Тернопільська область.

II місце — Олена Тімахова, медична сестра  КП "Нікопольська міська лікарня №1" Нікопольської міської ради, Дніпропетровської області.

III місце — Олена Туча, КНМ "Житомирський обласний центр психічного здоров'я" Житомирської обласної ради.

Як і обіцяли — подарунки від журналу "Довідник головної медичної сестри": 20 000, 15 000, 10 000 гривень за I,  II, III місця відповідно.

Імена переможців конкурсу

 Журі визначили 15 лідерів II етапу:

  1. Валерія Фалатюк, Вінницька область
  2. Олена Макарова, Донецька область
  3. Тетяна Коса, Запорізька область
  4. Марія Погребна, Київська область
  5. Олександра Палагіцька, Львівська область
  6. Ніна Макарова, Луганська область
  7. Луїза Солодка, Миколаївська область
  8. Зоряна Слободюк, Рівненська область
  9. Світлана Нечипуренко, Херсонська область
  10. Світлана Потапська, Хмельницька область
  11. Світлана Дишлюк, Черкаська область
  12. Яна Бесараб, Чернівеська область
  13. Тетяна Шолойко, Чернігівська область
  14. Людмила Шпачук, Київ 
  15. Нища Ірина, Волинська область

Від усього серця вітаємо переможців! Ви - неймовірні і ми безмежно щасливі працювати з вами і для вас!

Вітаємо переможців конкурсу

Перегляньте трансляцію із церемонії нагородження на нашій сторінці в Facebook

Нагадаємо:

Всеукраїнський конкурс Міністерства охорони здоров’я України серед медичних сестер та медичних братів «Лідери змінюють світ» (далі — Конкурс) організовує Державна установа «Центр розвитку медсестринства Міністерства охорони здоров’я України» (далі — ДУ «ЦРМ МОЗ України») за підтримки фахового журналу «Довідник головної медичної сестри».

Конкурс присвячений підвищенню престижності медсестринської професії в суспільстві та виявленню нових лідерів медсестринства.

Мета Конкурсу — виявити дієві способи, що допоможуть поліпшити умови роботи медичних працівників та якість сестринської допомоги в закладах охорони здоров’я, а також спонукатимуть медичних сестер та медичних братів проявляти лідерські якості на своєму робочому місці.

 

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Підвищення кваліфікації медичних працівників у Вищій школі безперервного професійного розвитку

Хочете опанувати нові знання, розібратися в складних питаннях медичного законодавства та підвищити кваліфікацію? Обирайте потрібну програму та починайте проходити навчання онлайн у Вищій школі БПР
38137

Семінари та вебінари для медиків

Цифрове видавництво Експертус організовує медичні семінари та безплатні медичні вебінари для керівників медзакладу, лікарів та медсестер. Долучайтеся та прокачуйте свої професійні знання й уміння
62872

Медсестра та ЕСОЗ: як зареєструватися і працювати зі власного профілю

Допоможемо медсестрам зареєструватися в електронній системі охорони здоров’я (далі — ЕСОЗ), адже цього вимагає НСЗУ. Підкажемо, які дані вносити та як працювати в ЕСОЗ залежно від специфіки ЗОЗ чи відділення
2744

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді