Профкалендар — це WOW!

Якими календарями ви користуєтеся щодня? У нотатнику, смартфоні чи ось таким? А може, ви надаєте перевагу настінному? Колеги, це все не те!

Профкалендар — це WOW!

Пропоную зупинити свій вибір на професійному календарі «Медик-управлінець», доступ до якого мають всі передплатники е-журналу «Управління закладом охорони здоров’я». Маю п’ять аргументів на його користь.

1. У профкалендарі оперативно з’являються новини медичного законодавства із посиланнями на нормативні документи. Наприклад, над датою «8 травня» є напис: «МОЗ змінив вимоги до матеріально-технічного оснащення у первинці». Наведіть курсор і побачите, що зміни МОЗ уніс наказом «Про внесення змін до Примірного табеля матеріально-технічного оснащення закладів охорони здоров’я та фізичних осіб‑підприємців, які надають первинну медичну допомогу» від 08.05.2020 № 1103.

2. Редакція нагадує про важливі справи у роботі керівника. Наприклад, над датою «1 червня» є напис: «Не забудьте подати антикорупційну декларацію». Адже саме до цієї дати продовжили строк подачі декларацій через карантин.

Професійний календар

3. Ми нагадаємо про безплатні вебінари, семінари та конференції Цифрового видавництва Експертус, щоб ви не пропустили захід, який вас цікавить.

4. Ви не забудете про медичні свята. День ендоскопіста, травматолога, сімейного лікаря… Якщо не забуватимете заглядати в профкалендар, матимете репутацію найуважнішого керівника.

5. Зможете додавати власні події. Наприклад, заступник має подати вам звіт до 20-го числа. Створіть відповідний запис у календарі і точно не забудете перевірити, чи виконали ваше завдання.

Детальні інструкції ми опублікували в е-журналі, але з досвіду скажу, що достатньо просто «поклацати».

З повагою
головний редактор
Анна Леус

Обрати статтю

Профкалендар — це WOW!

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Підвищення кваліфікації медичних працівників у Вищій школі безперервного професійного розвитку

Хочете опанувати нові знання, розібратися в складних питаннях медичного законодавства та підвищити кваліфікацію? Обирайте потрібну програму та починайте проходити навчання онлайн у Вищій школі БПР
38137

Програма підвищення кваліфікації у Вищій школі БПР «Національна сертифікація керівників закладів охорони здоров'я — 2024»

Після навчання ви успішно проходитимете перевірки держорганів, не матимете проблем із ліцензією, пацієнтами та працівниками вашого закладу
9924

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді