У Дніпропетровську відбувся конкурс з надання домедичної допомоги постраждалим у ДТП

У Дніпропетровську 21 жовтня відбувся регіональний конкурс професійної майстерності водіїв. Вміння надавати домедичну допомогу постраждалим у ДТП водії демонстрували на спеціальних сучасних манекенах

У Дніпропетровську 21 жовтня відбувся регіональний конкурс професійної майстерності водіїв. Вміння надавати домедичну допомогу постраждалим у ДТП водії демонстрували суддям за допомогою спеціальних сучасних манекенів.

Організатором заходу виступило Державне підприємство «Український медичний центр безпеки дорожнього руху та інформаційних технологій» МОЗ України спільно з Асоціацією міжнародних автоперевізників (АсМАП). Це не перший їх захід серед водіїв транспортних засобів, направлений на удосконалення практичних вмінь надання домедичної допомоги постраждалим у ДТП.

До складу суддівської комісії були залучені професійні працівники та співробітники з даних питань. Конкурс проведено з метою забезпечення безпеки водіїв та учасників дорожнього руху та зменшення кількості постраждалих у ДТП.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді