Відбулась нарада Міністерства охорони здоров’я із представниками ПРООН, ЮНІСЕФ та ВООЗ

В Міністерстві охорони здоров’я України 4 квітня 2016 року обговорили шляхи удосконалення проведення закупівель лікарських засобів за участю міжнародних організацій

Заступник Міністра охорони здоров’я Ігор ПЕРЕГІНЕЦЬ зустрівся із представниками міжнародних організацій ПРООН, ЮНІСЕФ та ВООЗ обговорити здійснення оцінки та проведення аналізу інституційної спроможності органів державної влади, а також сучасного стану реформ у сфері закупівель лікарських засобів та медичних виробів.

Представники Міністерства охорони здоров’я і міжнародних організацій мають у результаті остаточно здійснити реформу у закупівлі лікарських засобів та медичних виробів в Україні. Для цього необхідно визначити потреби для надання технічної допомоги та розвитку інституційної спроможності залучених до реформи державних органів.

У рамках місії представники провідних міжнародних організацій планують провести зустрічі із ключовими партнерами у сфері закупівель лікарських засобів та медичних виробів.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді