Інформація про скасування наказу № 33 «Про примірні штатні нормативи закладів охорони здоров’я»

«Ми знаємо цінність свободи у самостійному визначенні своїх потреб та формуванні власної команди, тому першим нашим спільним рішенням була відміна наказу № 33 від 23.02.2000», — написала на своїй публічній сторінці у Facebook в.о. міністра охорони здоров’я Уляна СУПРУН.

Раніше фото сторінок відповідного наказу МОЗ від 02.09.2016 № 928 опублікував на сторінці у Facebook замісник міністра Павло КОВТОНЮК. На фото видно, що наказ підписали У. Супрун, П. Ковтонюк та в.о. директора Департаменту економіки і фінансової політики А. Купліванчук.

У тексті наказу йдеться: «Визнати таким, що втратив чинність, наказ Міністерства охорони здоров’я України від 23 лютого 2000 року № 33 «Про примірні штатні нормативи закладів охорони здоров’я».

Зауважимо, що на офіційному сайті МОЗ наказ № 33 все ще є чинним.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Положення про преміювання працівників медичного закладу: як розробити

З'ясуйте, як урегулювати питання преміювання медичних працівників, які локальні документи затвердити та як їх оформити. Розробіть положення про преміювання медичних працівників за зразком
36961

Відпустки медичних працівників

Відпустки медичних працівників через професійні особливості викликають багато запитань у відділу кадрів медичного закладу. Розкажемо, як правильно надати відпустку та які документи оформити
92358

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді