Інформація про скасування наказу № 33 «Про примірні штатні нормативи закладів охорони здоров’я»

«Ми знаємо цінність свободи у самостійному визначенні своїх потреб та формуванні власної команди, тому першим нашим спільним рішенням була відміна наказу № 33 від 23.02.2000», — написала на своїй публічній сторінці у Facebook в.о. міністра охорони здоров’я Уляна СУПРУН.

Раніше фото сторінок відповідного наказу МОЗ від 02.09.2016 № 928 опублікував на сторінці у Facebook замісник міністра Павло КОВТОНЮК. На фото видно, що наказ підписали У. Супрун, П. Ковтонюк та в.о. директора Департаменту економіки і фінансової політики А. Купліванчук.

У тексті наказу йдеться: «Визнати таким, що втратив чинність, наказ Міністерства охорони здоров’я України від 23 лютого 2000 року № 33 «Про примірні штатні нормативи закладів охорони здоров’я».

Зауважимо, що на офіційному сайті МОЗ наказ № 33 все ще є чинним.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Мобілізація медичних працівників — 2024: кого можуть призвати на військову службу та хто не підлягає мобілізації

Як відбувається мобілізація медиків, зокрема жінок-медиків, як діяти після отримання повістки та хто не може бути мобілізованим. Читайте про це в статті
369814

Положення про преміювання працівників медичного закладу: як розробити

З'ясуйте, як урегулювати питання преміювання медичних працівників, які локальні документи затвердити та як їх оформити. Розробіть положення про преміювання медичних працівників за зразком
38748

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді