Затверджено Ліцензійні умови провадження господарської діяльності з поводження з небезпечними відходами

Кабінет Міністрів України постановою від 13.07.2016 № 446 затвердив Ліцензійні умови провадження господарської діяльності з поводження з небезпечними відходами.

Ліцензійні умови встановлюють вичерпний перелік документів, які потрібно додати до заяви про отримання ліцензії, а також визначають організаційні, кадрові, технологічні вимоги, обов'язкові для виконання під час провадження зазначеної діяльності.

Ліцензіати, які мають ліцензії на провадження господарської діяльності у сфері поводження з небезпечними відходами і на поводження з особливо небезпечними речовинами та небезпечними відходами, мають подати до органу ліцензування документи та відомості, визначені частиною третьою статті 15 Закону України «Про ліцензування видів господарської діяльності», протягом двох місяців із дня опублікування цієї постанови.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді