Керівники медичної галузі Чернівецької області привітали колег із професійним святом

13 червня за щоденну невтомну працю і самовідданість медичній справі цілій низці медпрацівників Чернівецької області вручили почесні грамоти, а також грошову винагороду.

З нагоди Дня медичного працівника директор Департаменту охорони здоров’я та цивільного захисту населення Чернівецької ОДА Ігор ШКРОБАНЕЦЬ, ректор Буковинського державного медичного університету професор Тарас БОЙЧУК і заступник начальника управління охорони здоров’я Чернівецької міської ради, начальник відділу з організації надання медичної допомоги населенню Любов БАБАЄНКО відвідали найбільші медичні заклади міста Чернівці. З вітальним візитом вони побували у Чернівецькій лікарні швидкої медичної допомоги, зустрілися з колективами Чернівецької міської дитячої лікарні і міського пологового будинку №1.

Ігор ШКРОБАНЕЦЬ відзначив, що нинішній День медичного працівника доводиться святкувати в умовах реформування медичної галузі, однак сучасні перетворення ― це тільки старт, який приведе медицину до світлого майбутнього. Результатом медичної реформи буде якісне і вчасне надання медичних послуг, безпечне материнство, гідна медичного працівника заробітна плата та вдячні здорові пацієнти.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді