На Харківщині обрано найліпший заклад охорони здоров'я

Харківській обласний госпіталь для інвалідів війни стане найліпшим закладом охорони здоров'я регіону. Про це прес-службі Міністерства охорони здоров'я України заявив заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор ШУРМА.

За словами заступника голови Харківської облдержадміністрації, з 2010 року для поліпшення матеріально технічної бази Обласного госпіталю для інвалідів війни вкладено близько 14 млн гривень з обласного та Державного бюджетів, з яких на ремонтні роботи використано близько 10 млн гривень, на придбання обладнання ― 4 млн гривень.

У 2014 році після завершення фасадних робіт та ремонту деяких внутрішніх приміщень Обласний госпіталь для інвалідів війни стане найліпшим закладом охорони здоров’я області за умовами перебування пацієнтів та умовами, в яких працює персонал.

У госпіталі відремонтовано всі палати та понад 100 кабінетів для лікарів та медичного персоналу, в палатах встановлені нові ліжка, повністю замінено комунікації водопостачання, водовідведення, подачі тепла і світла. У закладі функціонують новий операційний блок та реанімаційне відділення, приймальне відділення, лабораторія, фізіотерапевтичне, бальнеологічне та стерилізаційне відділення, а матеріально-технічна база відповідає всім сучасним вимогам.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді