Нові автомобілі повністю готові до роботи в системі швидкої допомоги

Нові автомобілі повністю готові до роботи в системі швидкої допомоги. Вони якісні, безпечні та ергономічні. Про це зауважив провідний експерт «Політехмеду» Еммануїл СІНАНОВ .

Комісія уповноваженого МОЗ України державного підприємства «Полімедтех» після попереднього огляду прийняла автомобілі швидкої медичної допомоги типу В на базі Peugeot Boxer без зауважень.

Про це повідомив провідний експерт «Політехмеду» Еммануїл СІНАНОВ під час прийомки зразка швидкої на виробництві «Ілатанмеду», який став одним із переможців тендеру МОЗ України.

За його словами, автомобілі повністю відповідають нормам ДСТУ та кращим світовим стандартам.

«Сьогодні ми можемо стверджувати, що нові автомобілі повністю готові до роботи в системі швидкої допомоги. Вони якісні, безпечні та ергономічні. Медичне обладнання, встановлене у салоні, вироблене провідними європейськими компаніями і підібране таким чином, щоб забезпечити надання якісної екстреної медичної допомоги пацієнтам у дорозі», — зазначив фахівець.

Проте, автомобілі ще мають перевірити на стійкість до вібрації та вологи, на роботу в умовах крайніх температур тощо. Тестування проводитимуть протягом десяти днів. У разі їх успішного проходження автомобілі будуть прийняті МОЗ України до експлуатації.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді