Київська влада пообіцяла невдовзі відкрити інформаційний сайт про місця для занять спортом

Столична влада планує презентацію інформаційного ресурсу, на якому будуть вказані всі місця в Києві для спорту і активного відпочинку

Столична влада планує презентацію інформаційного ресурсу, на якому будуть вказані всі місця в Києві для спорту і активного відпочинку. Про це розповів в радіоефірі мер Києва Віталій КЛИЧКО.

За словами міського голови, у столиці зараз діють 90 дитячо-юнацьких спортивних шкіл, заняття у яких відвідують 37 тисяч дітей. До того ж за 2015 рік кількість юних спортсменів збільшилась на три тисячі у порівнянні з 2014 роком. Мер задоволений такою тендецією; він зазначив, що діти повинні займатись спортом, а дорослі — надавати приклад.

Віталій КЛИЧКО також відзвітував про здобутки і плани міської влади стосовно спорту у столиці. За 2015 рік у Києві було встановлено 180 сучасних спортивних майданчиків, місту повернули легендарний стадіон «Старт». У перспективі — відкриття 600 км велосипедних доріжок і реконструкція Київського велотреку.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді