У рамках VII Міжнародного медичного форуму відбудеться 65 симпозіумів, конференцій, семінарів і 60 майстер-класів

VII Міжнародний медичний форум «Інновації в медицині – здоров’я нації», який відбудеться 19-21 квітня 2016 року у ВЦ «КиївЕкспоПлаза», запрошує фахівців підвищити рівень кваліфікації, обмінятися досвідом і познайомитися з останніми розробками галузі охорони здоров’я.

Організаторами та співорганізаторами науково-практичної програми Форуму виступають 32 установи НАМН України, 21 кафедра НМАПО імені П. Л. Шупика, профільні асоціації, вищі медичні навчальні заклади та багато інших. 

Науково-практичні заходи включені у роботу V ювілейного Міжнародного медичного конгресу «Впровадження сучасних досягнень медичної науки у практику охорони здоров'я України» (№3, с.8, розділ «Конгреси» Реєстр з'їздів, конгресів, симпозіумів та науково-практичних конференцій, які проводитимуться в Україні у 2016 році).

Кожен учасник отримає сертифікат про підвищення кваліфікації.

Доповнять Форум і дві найбільші виставки галузі охорони здоров’я — Міжнародна виставка охорони здоров’я MEDICAEXPO та Міжнародна фармацевтична виставка PHARMAEXPO.

На виставці охорони здоров’я буде презентовано різноманітне медичне обладнання, техніка, інструментарій, вироби медичного призначення вітчизняного та зарубіжного виробництва. Вітчизняні та закордонні виробники, постачальники представлять новинки лікарських препаратів, парафармацевтичну продукцію, товари медичного призначення, лікувальну косметику, комплексне оснащення аптек, послуги для фармацевтичного ринку.

Завдяки інтегрованому підходу триденний Форум стане майданчиком для презентацій інноваційних технологій для всіх галузей медицини. Фахівці зможуть побачити та протестувати обладнання і техніку, отримати консультації експертів, встановити ділові контакти.

Участь – безкоштовна, без реєстраційного внеску! 

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді