У МОЗ обговорили питання представництва інтересів фізичних та юридичних осіб при отриманні документів дозвільного характеру

Під час наради громадськість проаналізувала проблему представництва інтересів фізичних та юридичних осіб в розрізі Цивільного та Господарського кодексів України.

16 липня 2014 року пройшла робоча нарада «Представництво інтересів фізичних та юридичних осіб при отриманні документів дозвільного характеру» за ініціативи Міністерства охорони здоров'я України (МОЗ), Державної служби з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва (Держпідприємництва), а також Міністерства юстиції України (Мін’юста) та громадськості.

Присутні вислухали пропозиції щодо удосконалення, поліпшення та реформування процедури відповідно до європейського зразка. Під час наради громадськість проаналізувала проблему представництва інтересів фізичних та юридичних осіб в розрізі Цивільного та Господарського кодексів України. Крім того, було обговорено питання обмеження прав суб’єктів господарювання через заборону отримання документів дозвільного характеру представником за довіреністю, і пропозиції щодо удосконалення механізму.

Також під час заходу була розглянута можливість створення робочої групи, яка б провела моніторинг законодавства, сформувала перелік проблемних питань та подала МОЗ свої пропозиції щодо перегляду ліцензійних умов.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді