Підвищення кваліфікації молодших медичних сестер: приклад наказу

Автор
Експертна редакція порталу
Перегляньте та скачайте зразок наказу про організацію плану заходів щодо підвищення кваліфікації молодших медсестер, а також скачайте додатки до нього

Ваш безплатний доступ до КПК медсестер

КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО

«ЗРАЗКІВСЬКА МІСЬКА ЛІКАРНЯ № 1»

(КНП «ЗРАЗКІВСЬКА МІСЬКА ЛІКАРНЯ № 1»)

Код ЄДРПОУ 11111111

НАКАЗ

16.12.2021

м. Зразків

№ 141

Про заходи щодо підвищення
кваліфікації молодших медичних
сестер з догляду за хворими

На виконання листа Міністерства охорони здоров’я України від 07.09.2011 № 08.01­47/1607 щодо посилення ролі наставництва на робочих місцях у професійній підготовці молодих спеціалістів та з метою підвищення професійної майстерності молодих фахівців

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити:

1.1. Положення про наставництво молодших медичних сестер з догляду за хворими у Зразківській міській лікарні № 1 (додається).

1.2. План організації та проведення наставництва для молодших медичних сестер з догляду за хворими у Зразківській міській лікарні № 1 на 2022 рік (додається).

1.3. Перелік працівників закладу, які будуть проводити зайняття з молодшими медичними сестрами з догляду за хворими, та теми занять (додається).

1.4. Індивідуальний план наставництва (додається).

2. Заступнику головного лікаря з медсестринства Карпенко О. І. скласти список молодших медичних сестер з догляду за хворими, яким необхідно провести навчання.

3. Заступнику головного лікаря із медичної частини Кисленко Л. П. підготувати учбовий план для молодших медичних сестер з догляду за хворими згідно із планом обласних курсів післядипломної освіти.

4. Завідувачам відділень забезпечити участь молодших медичних сестер з догляду за хворими без відриву від виробництва у проходженні курсів підготовки згідно із учбовим планом.

5. Заступнику головного лікаря з медсестринства Карпенко О. І. відпрацювати графік проведення занять із виконанням учбового плану.

Директор

Мiщенко

Зінаїда МІЩЕНКО

✅✅✅ Атестаційний звіт медичної сестри: зразок

Додатки 1—4 до наказу

Положення про наставництво молодших медичних сестер з догляду за хворими

Скачати

План організації та проведення наставництва молодших медичних сестер з догляду за хворими

Скачати

Перелік працівників закладу, які будуть проводити зайняття з молодшими медичними сестрами з догляду за хворими, та теми занять

Скачати

Індивідуальний план наставництва

Скачати

Як створити наглядову раду ЗОЗ: алгоритм дій від розробників постанови

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді