Посадова інструкція медичної сестри сімейної медицини

UA RU
Завантажте посадову інструкцію медичної сестри сімейної медицини.

Антикризовий онлайн-марафон ➤ ВЗЯТИ УЧАСТЬ

Медична сестра загальної практики – помічниця лікаря сімейної медицини, який працює у амбулаторно-поліклінічних закладах. І хоча вона підпорядковується лікареві загальної практики сімейної медицини, призначає чи звільняє її головний лікар медичного закладу.

Обов’язки медичної сестри загальної практики визначені Примірними положеннями про медичну сестру загальної практики-сімейної медицини. Згідно з ними цей працівник повинен не лише брати участь у наданні медичної допомоги, диспансеризації, діагностуванні тощо, а й проводити санітарно-просвітні заходи серед населення, брати участь у санітарно-протиепідемічній роботі.

Посадова інструкція медичної сестри сімейної медициниЧитайте: "Сестра медична стаціонару: посадова інструкція"

Зважаючи на те, що медична сестра загальної практики сімейної медицини повинна надавати долікарську допомогу пацієнтам, керівництво медичного закладу повинно подбати про навчання середнього медичного персоналу принципам невідкладної медичної допомоги. Зі свого боку медична сестра сімейної медицини також повинна самостійно дбати про підвищення професійної кваліфікації та самоосвіту, брати участь у семінарах тощо.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді