Журнал реєстрації виданих медичних довідок про психіатричні огляди: форма № 122-3/о

Розберіться, як і для чого вести форму № 122-3/о «Журнал реєстрації виданих (отриманих) бланків медичних довідок про проходження обов’язкових попереднього та періодичного психіатричних оглядів»

Індикатори якості ► розробка + зразки документів

Медпрацівники фіксують видачу медичних довідок про проходження психіатричних оглядів (форма 122-2/о) у формі 122-3/о «Журнал реєстрації виданих (отриманих) бланків медичних довідок про проходження обов’язкових попереднього та періодичного психіатричних оглядів». Це потрібно для складання статистичної звітності.

Форма № 122-3/о та інструкція щодо її заповнення подані в додатку 4 до Інструкції про проведення обов’язкових попередніх та періодичних психіатричних оглядів (наказ МОЗ від 17.01.2002 № 12).

✎ Додаток 4 було виключено згідно з наказом МОЗ від 15.03.2011 № 144. Однак цей наказ пізніше скасували (наказ МОЗ від 22.08.2011 № 526), тому вимога вести журнал, прописана в пункті 5 Інструкції, залишається в силі.

Журнал належить до тих облікових статистичних форм, які можна вести лише на паперових носіях. Дивіться Перелік.

✅✅✅ Чи може приватний ЗОЗ користуватися всеукраїнською базою медоглядів, щоб видавати сертифікати нарколога та психіатра

Журнал обліку медичних довідок про психіатричні огляди: форма № 122-3/о

Журнал реєстрації виданих бланків медичних довідок про проходження психіатричних оглядів»: форма № 122-3/о

Скачати

Журнал № 122-3/о веде особа, яку керівник психоневрологічного закладу призначив відповідальною за видачу (отримання) медичних довідок про проходження обов'язкових попереднього та періодичного психіатричних оглядів.

Відповідальна особа:

  • заповнює журнал розбірливо
  • у графах 6, 10 ставить підпис
  • у графі 8 вказує ПІБ особи, яка пройшла психіатричний огляд і отримала медичну довідку, відповідно до паспортних даних
  • має простежити, щоб особа підписалася про отримання довідки у графі 11
  • пронумеровує, прошнуровує журнал, засвідчує його підписом керівника і печаткою закладу

Журнал за ф. 122-3/0 зберігають у медзакладі протягом 5 років.

Статичний блок для статей

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді