Медична довідка про проходження психіатричних оглядів: форма 122-2/о

UA RU
Скачайте форму 122-2/о (бланк) та розберіться, як заповнювати медичну довідку про проходження психіатричних оглядів

Чи оподатковувати ПДВ наркологічні та психіатричні огляди

Психіатричні огляди проводять, щоб виявити в осіб наявність чи відсутність протипоказань виконувати певні роботи чи займати певні посади.

Такі огляди проводять лікарі-психіатри психіатричного кабінету, відділення, закладу відповідно до Інструкції про проведення обов’язкових попередніх та періодичних психіатричних оглядів, затвердженої наказом МОЗ від 17.01.2002 № 12.

Перелік медичних психіатричних протипоказань щодо виконання окремих видів діяльності (робіт, професій, служби), що можуть становити безпосередню небезпеку для особи, яка провадить цю діяльність, або оточуючих, затверджений постановою КМУ від 27.09.2000 № 1465.

За результатами психіатричного огляду видається медична довідка від психіатра (ф. 122/2-о), яка свідчить про наявність або відсутність в особи протипоказань до виконання того чи того виду діяльності. Бланк форми 122/2-о міститься в додатку 3 до Інструкції.

Розглянемо, як заповнювати так звані сертифікати психіатра (форма 122/2-о).

✅✅✅ Чи може приватний ЗОЗ користуватися всеукраїнською базою медоглядів, щоб видавати сертифікати нарколога та психіатра

Медична довідка про проходження обов’язкових попереднього та періодичного психіатричних оглядів: форма 122-2/о

Медична довідка про проходження психіатричних оглядів: форма 122-2/о

Скачати

Правила заповнення довідки про проходження психіатричних оглядів

Медичну довідку психіатра форми 122-2/о розбірливим почерком заповнює лікар, який проводив психіатричний огляд особи.

ПІБ, дата народження та місце проживання особи вносять у форму відповідно до паспортних даних.

У графу щодо результатів психіатричного огляду заносять відомості про наявність/відсутність протипоказань до виконання конкретного виду діяльності.

У кінці довідки медичної установи про стан здоров’я за формою 122-2/о лікар розбірливо вказує своє прізвище, ставить підпис та печатку. Довідка завіряється печаткою медзакладу.

NB! Довідка про психіатричний огляд дійсна до наступного огляду. Частота психіатричних оглядів визначається видом діяльності особи згідно з постановою КМУ від 27.09.2000 № 1465.

Видачу довідки слід зафіксувати у журналі за формою № 122-3/о.



зміст

Статичний блок для статей

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді