В столиці пройшов науково-практичний семінарі з проблем педіатрії

Лікарі Київської, Черкаської, Кіровоградської та Харківської областей 16 вересня взяли участь в науково-практичному семінарі «Проблемні питання педіатрії у практичній медицині»

Учасників семінару привітали перший проректор НМАПО ім. П. Л. Щупика, д.м.н., професор, член-кореспондент НАМН України Ю. П. ВДОВИЧЕНКО, а також представники органів місцевого самоврядування з кожного регіону. Виступи були присвячені значенню підвищення кваліфікації лікарів та їхньої готовності надавати якісну медичну допомогу.

В рамках заходу гості ознайомилися з доповідями та лекціями провідних вітчизняних фахівців з таких тем:

  • актуальні проблеми імунопрофілактики;
  • лікування вірусно-респіраторних захворювань;
  • інноваційні підходи в лікуванні та профілактиці інфекційно-асоційованих патологій;
  • нагальні питання та практичні аспекти діагностики, лікування та профілактики найбільш поширених захворювань у дітей.

Лектори: професори БЕРЕЖНИЙ С. В., БЕКЕТОВА Г. В., КРАМАРЬОВ С. А., ЧЕРНИШОВА Л. І, ШАДРІН О. Г., КОРНЄВА В. В. та БОБРОВА В. І.

За допомогою сучасних телетехнологій учасники мали можливість прослухати в онлайн-режимі лекції професора ЧОПЯК В. В., отримати відповіді на запитання, а також долучитися до дискусії щодо сьогоденних проблем з педіатрії.

Наступний семінар з циклу відбудеться 16 жовтня цього року для фахівців Київської, Сумської, Полтавської та Чернівецької областей.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді