Укрпошта випустила марки до Дня медика — 2024

Нові марки від Укрпошти присвячені українським лікарям

Виплати працівникам ЗОЗ

Напередодні Дня медичних працівників Укрпошта презентувала благодійний поштовий випуск із серії «Героїчні професії. Янголи війни», присвячений звитяжним та відданим своїй справі лікарям. Випуск складається з двох марок — «Медики. На полі бою» та «Медики. В операційній». 

Укрпошта випустила марки до Дня медика — 2024

Офіційне введення марок в обіг та церемонія спецпогашення штемпелем «Перший день» пройшла за участі міністра охорони здоровʼя України Віктора Ляшка, генерального директора Укрпошти Ігоря Смілянського, командувача Медичних сил ЗСУ, генерал-майора медичної служби Анатолія Казмірчука та лікарки-анестезіологині, представниці добровольчої організації парамедиків «Госпітальєри» Катерини Селіверстової.

Укрпошта випустила марки до Дня медика — 2024

Загальний тираж марок «Медики. На полі бою» та «Медики. В операційній» становить 100 000 примірників. Придбати марки можна у відділеннях Укрпошти по всій країні та в Поштовому маркеті. Художник — Олександр Охапкін.

За матеріалами МОЗ

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів (ІІ група)

Статті за темою

Усі статті за темою

Виплати працівникам ЗОЗ: пам'ятка

Перевірте, чи вчасно ви отримуєте всі виплати. Скачайте та звіряйтеся з пам'яткою від журналу «Довідник головної медичної сестри»
153

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді