В університетах розпочалися засідання комісій з розподілу випускників в інтернатуру — МОЗ

У закладах вищої медичної освіти (ЗВО) стартував процес розподілу випускників бюджетної форми навчання в інтернатуру

інтерни

 

МОЗ повідомляє, що цього року розподіл випускників-бюджетників відбувається у 13 ЗВО, що належать до сфери управління МОЗ, та 5 ЗВО, що належать до сфери управління МОН.

Як спланувати штат та оплатити роботу медпрацівників

Розподіл в інтернатуру випускників бюджетної форми навчання здійснюватиметься на основі рейтингу випускників, сформованого за результатами академічної успішності. У кожному ЗВО створюється комісія з розподілу, до складу якої входять: ректор, проректори, декани, завідувачі кафедр, представники студентського самоврядування і професійних асоціацій, а також представники МОЗ та департаментів охорони здоров’я місцевих військових адміністрацій (ДОЗ).

Засідання комісій мають проходити у змішаному форматі (наживо та онлайн) згідно з графіком. Під час засідань комісії надають випускникам, які заходять по черзі, пропозиції щодо спеціальності та місця проходження інтернатури.

МОЗ нагадує, що для зарахування на освітню частину підготовки в інтернатурі випускник подає заяву та інші документи до ЗВО не пізніше 20 липня.

На базі стажування, де відбувається практична частина підготовки, інтерн з’являється не пізніше 1 серпня, а в ЗВО – не пізніше 1 вересня.

За матеріалами сайту МОЗ

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як побудувати культуру управління у медичному закладі, щоб досягати найкращих результатів

Питання ефективного управління персоналом ЗОЗ стоїть на першому місці в структурі управління. Тож читайте у статті про те, як враховувати внутрішні проблеми та обґрунтовувати вибір рішення відповідно до ситуації
3932

Підвищення кваліфікації медичних працівників у Вищій школі безперервного професійного розвитку

Хочете опанувати нові знання, розібратися в складних питаннях медичного законодавства та підвищити кваліфікацію? Обирайте потрібну програму та починайте проходити навчання онлайн у Вищій школі БПР
50697

Програма підвищення кваліфікації у Вищій школі БПР «Національна сертифікація керівників закладів охорони здоров'я — 2025»

Після навчання ви успішно проходитимете перевірки держорганів, не матимете проблем із ліцензією, пацієнтами та працівниками вашого закладу
11023

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді