Акція у Вищій школі безперервного професійного розвитку: подробиці

Ознайомтеся з умовами акції від Вищої школи БПР: з якою знижкою можна придбати курс навчання для лікарів та медичних сестер?

MicrosoftTeams-image.png

Вища школа безперервного професійного розвитку пропонує взяти участь у акції та отримати знижку від -25% на один зі своїх курсів.

Безперервний професійний розвиток для медиків: курси

Акція діє вже зараз, поспішайте долучитися до неї! При оплаті навчання у Вищій школі БПР ви отримаєте знижку від 25%, в залежності від обраного курсу.

Деталі акції та інформацію про розмір знижки на конкретний курс можна дізнатися у менеджера школи за телефоном 0 800 21 20 12. Обирайте курс, корисний саме для вас, та розпочинайте навчання!

Вища школа безперервного професійного розвитку: оберіть навчальну програму

 

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як побудувати культуру управління у медичному закладі, щоб досягати найкращих результатів

Питання ефективного управління персоналом ЗОЗ стоїть на першому місці в структурі управління. Тож читайте у статті про те, як враховувати внутрішні проблеми та обґрунтовувати вибір рішення відповідно до ситуації
3774

Підвищення кваліфікації медичних працівників у Вищій школі безперервного професійного розвитку

Хочете опанувати нові знання, розібратися в складних питаннях медичного законодавства та підвищити кваліфікацію? Обирайте потрібну програму та починайте проходити навчання онлайн у Вищій школі БПР
48519

Програма підвищення кваліфікації у Вищій школі БПР «Національна сертифікація керівників закладів охорони здоров'я — 2025»

Після навчання ви успішно проходитимете перевірки держорганів, не матимете проблем із ліцензією, пацієнтами та працівниками вашого закладу
10845

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді