Встигніть узяти участь у конкурсі «Лідери змінюють світ» до 15 вересня

Центр розвитку медсестринства МОЗ та фаховий журнал «Довідник головної медичної сестри» запрошують керівників з медсестринства взяти участь у Всеукраїнському конкурсі МОЗ серед медичних сестер та медичних братів «Лідери змінюють світ»

Станьте учасником Всеукраїнського конкурсу для медсестер та медбратів «Лідери змінюють світ»

Взяти участь у конкурсі

Знаємо, що в українських медзакладах працює багато талановитих працівників. Вони впроваджують нові ідеї та надають якісну медичну допомогу попри наявні складнощі. У кожного — свій секрет професійного успіху. Час його відкрити світу. Поділіться досвідом з колегами!

Лише так можна виявити дієві способи, що допоможуть поліпшити умови роботи медичних працівників та якість сестринської допомоги в закладах охорони здоров’я, а також спонукатимуть медичних сестер та медичних братів проявляти лідерські якості на своєму робочому місці.

Якщо хочете стати учасником конкурсу, зареєструйтеся на сайті medplatforma.com.ua та підготуйте конкурсну роботу — коротку історію-есе. В есе опишіть свої професійні досягнення.

«Хочемо почути від медсестер та медбратів про свою роботу, реалії та майбутні очікування, цікаві випадки з досвіду, ефективні методи лікування, про складнощі, з якими вам довелося працювати і перемагати. Хочемо, щоб ви поділилися вашою історією початку роботи під час пандемії, зміною підходів до роботи, удосконаленням певних навичок в роботі та зростанням вашого особистого «Я», «Я можу», «Я вмію», «Я знаю». Метою конкурсу є залучення медсестер та медбратів поділитися досвідом, своїми досягненнями, якими пишаєтеся, своїми порадами для колег», — пояснює Катерина Балабанова, директор ДУ «Центр розвитку медсестринства МОЗ».

Відеозапрошення до участі в конкурсі «Лідери змінюють світ»
від Дар’ї Лебедич, медичної сестри ЗПСМ, Миколаїв

До конкурсної роботи можна прикріпити фото, ілюстрації, рисунки, відео, презентації, таблиці, схеми, графіки, локальні документи, санітарні бюлетені тощо.

NB! Заявки на участь у конкурсі та конкурсні роботи приймаються з 11 травня до 15 вересня 2021 року.

Нагородження переможців та лауреатів відбудеться на урочистому заході в межах виставки Public Health, що проходитиме 6—8 жовтня 2021 року в Києві.

Найліпші конкурсні роботи опублікують у журналі «Довідник головної медичної сестри».

Поділіться власним досвідом з колегами та отримайте грошові премії:

  • за перше місце — 20 000 грн
  • друге місце — 15 000 грн
  • третє місце — 10 000 грн

Вперед до перемоги!

✅✅✅ Як підготувати та подати роботу на конкурс

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Як штучний інтелект трансформує роботу керівника медичного закладу, лікаря та медсестри

Розглянемо основні способи застосування штучного інтелекту в роботі різних медичних працівників на основі аналітики української AI-платформи телефонії, колтрекінгу та аналітики дзвінків Ringostat
1451

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді