Невідкладна допомога експертів

За невідкладних станів пацієнтам необхідна допомога фахівців ЗОЗ, а коли фахівці ЗОЗ потребують «невідкладної допомоги» у вигляді професійних порад чи зразків документів, найкраще рішення — звернутися до редакції журналу «Довідник головної медичної сестри»

Читати вересневий номер журналу

Ми знайдемо експертів, які швидко підберуть правильне «лікування» за будь-яких симптомів інформаційної недостатності. Але щоб отримати таку допомогу, ніяких бланків заповнювати не потрібно, лише надіслати своє запитання на адресу gms@Експертус.com.ua.

Невідкладна допомога експертів

Цього місяця «невідкладну допомогу» надають головний спеціаліст Держлікслужби, голова Громадської спілки «Асоціація з інтеграції НАССР», юрист та багато інших експертів. Зокрема, у свіжому номері знайдете матеріали, що підкажуть, як правильно надавати допомогу потерпілим за невідкладних станів:

Доведено, що на результат лікування впливають не лише медичні маніпуляції та лікарські препарати, а й комунікація медперсоналу з пацієнтами. Тому незалежно від вашого профілю роботи, рекомендуємо звернути увагу на статтю «Ефективна комунікація з онкохворими: 4 універсальні поради для медсестер». Усім пацієнтам необхідні ваша підтримка, співчуття та професійна порада. Для кожного пацієнта потрібен свій підхід, але з рекомендаціями наших експертів ви легко знайдете його.

У жовтні розповімо про те, як утилізувати ЗІЗ, пояснимо, як вилучати з обігу неякісні лікарські засоби, допоможемо розробити алгоритми медсестринських маніпуляцій та опублікуємо ще багато корисних матеріалів. Найцікавіше — попереду!

Оксана Грищенко,
головний редактор

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Підвищення кваліфікації медичних працівників у Вищій школі безперервного професійного розвитку

Хочете опанувати нові знання, розібратися в складних питаннях медичного законодавства та підвищити кваліфікацію? Обирайте потрібну програму та починайте проходити навчання онлайн у Вищій школі БПР
38137

Програма підвищення кваліфікації у Вищій школі БПР «Національна сертифікація керівників закладів охорони здоров'я — 2024»

Після навчання ви успішно проходитимете перевірки держорганів, не матимете проблем із ліцензією, пацієнтами та працівниками вашого закладу
9924

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді