День головного лікаря — 2018

3 жовтня 2018 року в рамках 27-ї Міжнародної медичної виставки «Public Health» відбудеться нагородження переможців конкурсу на Всеукраїнську відзнаку «Головний лікар року 2018»
Мета заходу — забезпечення суспільного визнання та  підвищення  соціального статусу головного лікаря в Україні; визнання досягнень головних лікарів України,  професіоналізму та особистого внеску у розвиток медичної галузі, а також поширення найкращого досвіду серед медичної спільноти. Захід відбудеться за підтримки Всеукраїнської асоціації головних лікарів.

Найбільша в Україні 27-а Міжнародна медична виставка «PUBLIC HEALTH» проходить в Києві з 2 по  4  жовтня 2018 року. Це перший в Україні та четвертий в Європі захід міжнародного рівня. Високу якість організації події підтверджено сертифікатом UFI — Всесвітньої асоціації виставкової індустрії.

Нагадаємо, що в рамках Міжнародної виставки Public Health 2018 — 4 жовтня 2018 року відбудеться І Всеукраїнський конгрес MedSprava.

На виставці відбудеться презентація експертно-правової системи Експертус Медзаклад та журналів "Довідник головної медичної сестри" та "Управління закладом охорони здоров’я"

У програмі конгресу: 

  • Ліцензування медичної практики під час реформування: практичні аспекти
  • Створення та організація роботи комунального некомерційного підприємства з нуля: мотиватори та демотиватори
  • «Точки напруженості» й правові перспективи діяльності лікаря в умовах реформування
  • Стратегія реформування медсестринства
  • Медична послуга як сервіс, або Чому гроші йдуть за пацієнтом
  • Використання онлайн-сервісів для успішного управління медичним закладом..

Щороку «PUBLIC HEALTH» збирає більше 300 провідних виробників і дистриб'юторів обладнання, послуг, медикаментів, виробів медичного призначення з України та інших країн. Більше двох десятків років виставка допомагає розширити ринок та зміцнити партнерські зв'язки компаніям з Германії, Чехії, Латвіі, Італії, Індії, Китаю, Сингапуру, Великобританії, Нідерландів, США, Республіки Білорусь, Польщі, Туреччини, Австрії, Молдови та України.

Ефективність участі посилюється проведенням програми Profmeeting для іноземних та національних компаній.

Місце проведення: Міжнародний виставковий центр, Київ, Броварський пр., 15.

Організатори виставки: компанії ДП «Прем'єр Експо» (Україна), ITE Group Plc. (Великобританія). 

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Як штучний інтелект трансформує роботу керівника медичного закладу, лікаря та медсестри

Розглянемо основні способи застосування штучного інтелекту в роботі різних медичних працівників на основі аналітики української AI-платформи телефонії, колтрекінгу та аналітики дзвінків Ringostat
1451

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді