Інструкція з охорони праці молодшої медичної сестри

Керівництво медичного закладу відповідальне за безпеку кожного працівника, якщо мова йде про належні умови праці і порядок проведення інструктажів. Тож завантажте інструкцію з охорони праці молодшої медичної сестри та проконтролюйте виконання її вимог кожним працівником.

Робота молодшої медичної сестри пов’язана зі значними фізичними навантаженнями, які не просто можуть знижувати якість роботи медичної сестри, а й завдати шкоди здоров'ю. Адже цей медичний працівник одночасно контактує із середовищами поширення внутрішньолікарняних інфекцій, дезінфекційними засобами, а часом стикається з потребою переміщувати громіздкі предмети.

Саме тому так важливо на рівні медичного закладу визначити вимоги до одягу і оснащення працівника, передбачити межі його навантаження та порядок виконання трудових обов’язків.    

Не менш важливо й те, в яких умовах працює молодша медична сестра. Недостатньо освітлені чи з поганою вентиляцією приміщення, або ж підвищена рухливість повітря, незахищені чи несправне електроприладдя, з яким в роботі стикається медсестра, суттєво підвищують ризик травмування. 

Інструкція з охорони праці молодшої медичної сестри

Скачайте інструкцію з охорони праці молодшої медичної сестри

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді