Довіряй, але роботу підлеглих перевіряй

Внутрішній аудит — дієвий спосіб поліпшити якість медичної допомоги. Це довели ваші колеги з КНП «Перинатальний центр м. Києва»

Читати журнал

Медики організували роботу у своєму закладі відповідно до міжнародного стандарту ISO 19011:2018. Вони діляться з вами успішним досвідом і розповідають, як організувати перевірку системи управління якістю та розробити для цього необхідні документи.

У цьому номері знайдете ще багато матеріалів, що допоможуть перевірити, чи добре налагоджена робота у вашому закладі: від комунікації з пацієнтами до організації робочого місця. А для вересневого номера редакція вже готує матеріали, завдяки яким ви успішно пройдете перевірки органів контролю. Тому залишайтеся з нами, якщо хочете уникнути зайвих клопотів та проблем!

Довіряй, але роботу підлеглих перевіряй

Ми вже писали про те, як очищувати й дезінфікувати поверхні у закладах охорони здоров’я для профілактики COVID-19 відповідно до нових рекомендацій МОЗ. Але будь-які знання необхідно підкріплювати практикою! Тому запрошуємо вас 25 вересня відвідати семінар-практикум «Санепідрежим по-новому: від гігієни рук до комплексної організації прибирання», де наші експерти розкладуть по поличках, як правильно проводити дезінфекцію у ЗОЗ для профілактики внутрішньолікарняних інфекцій. Також ви попрацюєте із сучасним прибиральним інвентарем під керівництвом спеціаліста з організації професійного прибирання. Реєструйтеся на захід прямо зараз на сайті або за телефоном 0 800 212 012.

Ще одна хороша новина — ми продовжили прийом заявок на участь у Всеукраїнському конкурсі «Лідери змінюють світ». Тому якщо ви хотіли взяти участь, але не встигли подати заявку, маєте можливість це зробити! Завантажуйте свої роботи на сайті до 15 вересня. Бажаємо вам успіхів, і нехай вас ніколи не залишає натхнення як у роботі, так і в особистому житті!

Оксана Грищенко,
головний редактор

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Підвищення кваліфікації медичних працівників у Вищій школі безперервного професійного розвитку

Хочете опанувати нові знання, розібратися в складних питаннях медичного законодавства та підвищити кваліфікацію? Обирайте потрібну програму та починайте проходити навчання онлайн у Вищій школі БПР
38142

Семінари та вебінари для медиків

Цифрове видавництво Експертус організовує медичні семінари та безплатні медичні вебінари для керівників медзакладу, лікарів та медсестер. Долучайтеся та прокачуйте свої професійні знання й уміння
62873

Медсестра та ЕСОЗ: як зареєструватися і працювати зі власного профілю

Допоможемо медсестрам зареєструватися в електронній системі охорони здоров’я (далі — ЕСОЗ), адже цього вимагає НСЗУ. Підкажемо, які дані вносити та як працювати в ЕСОЗ залежно від специфіки ЗОЗ чи відділення
2745

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді