Міжнародна медична виставка Public Health 2019

Теми:
У Міжнародному виставковому центрі, розташованому в серці Києва, з 1 до 3 жовтня 2019 року вже в 28-й раз пройшла Міжнародна медична виставка Public Health. Виставка впевнено тримає руку на пульсі вітчизняної системи охорони здоров'я, традиційно об'єднує блок спеціалізованих виставкових та конгресних заходів і розкриває весь комплекс актуальних тенденцій розвитку світової та вітчизняної медицини

Виставка Public Health отримала величезний резонанс у професійному середовищі та представила значний інтерес для медичних працівників, бізнесменів, вчених, майбутніх лікарів, представників державних установ та ЗМІ.

Зразки планів на 2020-й: скачайте

У новому форматі виставка Public Health стала знаковою й очікуваною щорічною подією для професіоналів охорони здоров'я та соціальної сфери. Її головним завданням є ефективне просування інноваційних технологій найвищого рівня в щоденну медичну та соціальну практику, оснащення практикуючих фахівців інструментарієм для проведення якісної та своєчасної діагностики та надання медичної допомоги, а також всебічне підвищення авторитету та престижності вітчизняної медицини.

Міжнародна медична виставки PUBLIC HEALTH 2019

Організатори виставки Public Health

Організаторами унікальної в Україні Міжнародної медичної виставки Public Health виступають ДП «Прем'єр Експо» (Україна) та ITE Group Plc (Велика Британія). Безумовний успіх проекту обумовлений життєвою важливістю теми, але навряд чи він зміг би розвиватися так стрімко, якби не міжнародний досвід, помножений на професіоналізм його організаторів.

Директорка виставки, Інна Задорожня, підкреслила:

«Міжнародна команда Public Health доклала масу сил і енергії для згуртування лікарської спільноти в Україні. Цьогорічна виставка стала святом науки та бізнесу в сфері охорони здоров'я, на якому професійній аудиторії відвідувачів були представлені проривні медичні, управлінські й інформаційні технології. Разом з експонентами та партнерами ми зробили ще один крок у майбутнє нашої медицини та заклали ще одну цеглинку в фундамент всебічного добробуту нашого суспільства. Реформа охорони здоров'я, яка проводиться, відкриває нові можливості для всіх учасників процесу, і ми з задоволенням надаємо ефективний майданчик для її реалізації».

Офіційна підтримка

Офіційну підтримку в проведенні виставки надали Національна академія медичних наук України, Національний медичний університет імені О. Богомольця, Українська військово-медична академія, професійні асоціації, громадські медичні об'єднання й організації.

В офіційному відкритті виставки Public Health 2019 та заходах її ділової програми взяли участь: заступник Міністра охорони здоров'я України Михайло Загрійчук, прес-секретар Національної академії медичних наук України академік Володимир Міхньов, проректор Національного медичного університету імені О. Богомольця Олександр Науменко, начальник Української військово-медичної академії Валерій Савицький, Президент Global Healthcare Travel Council Віолетта Янишевська, а також інші авторитетні представники медичної спільноти України.

Експозиція виставки

На єдиному майданчику з Public Health відбулися такі важливі заходи, як:

  • 7-а Міжнародна виставка та конференція медичного туризму MTEC.Kyiv
  • Міжнародна виставка лабораторного обладнання та технологій LabExpo
  • Виставка стоматологічного обладнання та матеріалів International Dental Forum

Загалом вони склали масштабну експозицію загальною площею 11 тисяч кв. м за участю 340 компаній з 13 країн світу. У 2019 року в виставках взяли участь 46 українських фірм, що говорить про інтерес вітчизняного бізнесу до теми охорони здоров'я. Свої передові розробки у всіх областях медицини представили провідні українські виробники, такі, як: «Голніт», «Віола Медтехніка», «Контакт Фірма», «Квант», «Медапаратура», «Завет», «Сканер», «Телеоптик» та багато інших, а також всесвітньо відомі компанії: Canon Medical System, Shimadzu, Esaote, Heaco, Philips Healthcare, GE Healthcare, FujiFilm, Omron, Mindray, ACCURAY й інші. Серед понад 12 тисяч професійних відвідувачів виставки, 86% яких належать до категорії Decision Makers, були фахівці практично всіх напрямків медицини з усіх регіонів України та з-за кордону.

Міжнародна медична виставки PUBLIC HEALTH 2019

Відвідувачі Public Health 2019 ознайомилися з тематичними розділами виставок, серед яких: медична техніка й обладнання, інструменти, вироби медичного призначення, ортопедична та реабілітаційна техніка, офтальмологія, екстрена медицина, репродуктивна та перинатальна медицина, фармакологія, цифрова медицина, медичний туризм, стоматологічне обладнання та матеріали, лабораторна медицина, здоровий спосіб життя.

Досягнення

Широка програма науково-практичних і ділових заходів Public Health Congress & Events розкрила актуальні проблеми вітчизняної медицини та наочно продемонструвала досягнення та можливості розвитку системи охорони здоров'я, що вони стосувалися медичних установ усіх форм власності. Було проведено 39 спеціалізованих конференцій, семінарів, секцій, «круглих столів», а також майстер-класів і тренінгів з основних розділів медицини.

Деякі заходи необхідно відзначити окремо. Зокрема, 7-й Міжнародний конгрес MTEC.Kyiv продемонстрував тенденції розвитку медичного туризму в Україні та світі. Новинки галузі висвітлювалися в 3D вимірі як з позиції медичної установи, так і туристичного оператора та клієнта. Міжнародна програма В2В Конгресу представила можливості вітчизняних лікувальних установ для розвитку актуального напрямку в'їзного медичного туризму.

Великий розділ заходів був присвячений складним питанням трансформації, управління і поліпшення законодавчої бази системи охорони здоров'я. Він знайшов відображення в симпозіумі «Охорона здоров'я та національна безпека України», конференції «Ефективне управління системою охорони здоров'я» та конференції «Медична допомога в громаді сучасні можливості».

Національний медичний університет імені О. Богомольця надав можливість за 3 дні ознайомитися з останніми досягненнями медичної науки та практики в рамках конференції, яка включала 11 спеціалізованих секцій. У конференції взяли участь більше 1000 лікарів різних спеціальностей.

Величезний інтерес викликали спеціалізовані заходи, такі як «Ophthalmic Light. Протиріччя в офтальмології», «Школа реабілітації», «Public Health: школа УЗД», майстер-класи Інституту епідеміології й інфекційних хвороб імені Л. Громашевського, Інституту педіатрії, акушерства та гінекології імені академіка О. Лук'янової НАМН України, «Сучасне акушерство довгий шлях до досконалості», «Новий погляд на медсестринство», «Міфи інфекційного контролю в ЛПУ» проведені за сприяння Європейської Бізнес Асоціації.

Освітня складова Public Health Congress & Events традиційно відповідала сучасним критеріям безперервного професійного зростання медичних фахівців і менеджерів.

У традиційному розділі Digital Med на відкритому майданчику та на стендах учасників знайшли відображення тенденції розвитку сучасних цифрових технологій у медицині. Серед основних тем Digital Med 2019 були такі, як: eHealth, доказова медицина в смартфоні, штучний інтелект, телемедицина, інформатизація вторинної ланки, безпека, додатки для пацієнтів, програмне забезпечення для охорони здоров'я.

Всеукраїнський конкурс «Головний лікар року»

У фіналі популярного Всеукраїнського конкурсу «Головний лікар року» змагалися найкращі головні лікарі медичних закладів з усіх регіонів України. Став переможцем та отримав нагороду «Головний лікар 2019» Костянтин Рожин, Головний лікар КНП БРР «Білопільського ЦПМД» Сумської області. Понад 140 учасників свята «День головного лікаря» отримали нові знання та практичні навички з ефективного управління сучасним медичним закладом.

Нові можливості і формати інтенсивного професійного розвитку медичних фахівців та управлінців були реалізовані в турборежимі Public Health Congress & Events. Генеральним інформаційним партнером цієї програми виступила освітня онлайн платформа Accemedin.

Міжнародна медична виставки PUBLIC HEALTH 2019

Тренінг-проект «Медична допомога за стандартами НАТО й ЄС»

Вперше в Україні було представлено унікальний Тренінг-проект «Медична допомога за стандартами НАТО й ЄС». Протягом двох днів викладачі Української військово-медичної академії, багато з яких учасники АТО, навчали практичним навичкам надання першої медичної допомоги відповідно до міжнародних стандартів.

Дуже важливо те, що в цьому році саме виставка Public Health стала платформою для проведення інтерактивних заходів з експертами, лідерами громадської думки, медиками, вченими, підприємцями та популярними в професійному середовищі блогерами, встановлення медичних (і не тільки) рекордів. Зокрема, під час проведення виставки PUBLIC HEALTH 2019 був офіційно зафіксований новий світовий рекорд в одночасному сеансі масажу взяли участь 752 майстри-масажиста.

Унікальний сервіс виставки Prof Meeting дозволив відвідувачам наочно знайомитися з медичними інноваціями світового рівня та знаходити потрібних для бізнесу партнерів, завдяки високому потенціалу професійних експонентів і представлених ними брендів.

Амбіції

PUBLIC HEALTH 2019, поза сумнівом, стала бізнес-подією року для вітчизняного ринку медичних товарів і послуг. Експоненти виставки вдало скористалися наданими можливостями, вигідно презентували свою продукцію цільовій аудиторії, сформували нові ділові зв'язки та залучили необхідні інвестиції.

Керівники медичних установ отримали доступ до широкого спектру пропозицій з технічного переоснащення лікарень й клінік для надання більш складних і якісних медичних послуг.

Постійні учасники та партнери виставки відзначили суттєве якісне зростання заходів. 67% опитаних експонентів підтвердили участь у виставці в 2020 році.

Вочевидь, що бездоганна репутація організаторів і високе міжнародне визнання виставки зробили можливим щорічне розширення географії її експонентів. Це дає українським медикам і бізнесменам можливість налагоджувати партнерство з провідними медичними центрами та виробниками продукції медичного призначення.

29-а Міжнародна медична виставка Public Health 2020, Міжнародна виставка та конференція медичного туризму MTEC.Kyiv, Міжнародна виставка лабораторного обладнання й інноваційних технологій LabExpo, Виставка стоматологічного обладнання та матеріалів IDF, а також комплекс навчальних і експертних заходів Public Health Congress & Events будуть проходити з 7 до 9 жовтня 2020 року в Міжнародному виставковому центрі в Києві.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як штучний інтелект трансформує роботу керівника медичного закладу, лікаря та медсестри

Розглянемо основні способи застосування штучного інтелекту в роботі різних медичних працівників на основі аналітики української AI-платформи телефонії, колтрекінгу та аналітики дзвінків Ringostat
997

Як і навіщо моніторити конкурентів у диджитал-маркетингу в галузі охорони здоров'я

Гроші ходять за пацієнтом. Це твердження актуальне нині для ЗОЗ усіх форм власності. З'ясуйте, чому ж одні не мають відбою від пацієнтів, а інші — ледве зводять кінці з кінцями? Для цього — моніторте конкурентів
120

Електронний рецепт: як виписувати

З 1 квітня 2023 року відпуск всіх рецептурних ліків в Україні має здійснюватися за електронним рецептом. Читайте, як виписати електронний рецепт та як пацієнту отримувати по ньому ліки в аптеці
97091

Що відомо про електронну систему БПР

Що таке електронна система БПР, для кого і коли її впроваджуватимуть? Хто буде надавати освітні послуги через електронну систему БПР? Читайте про це в статті
4540

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді