Картка працівника, який підлягає попередньому (профілактичному) медичному огляду

Завантажте бланк Картки працівника, який підлягає попередньому (профілактичному) медичному огляду та дізнайтеся про правила заповнювання документа.

Картка працівника, який підлягає попередньому (профілактичному) медичному огляду — форма документації, в яку вносять результати попереднього чи періодичного медогляду працівника. Також карта містить висновок Комісії з проведення медоглядів про стан здоров’я працівника.

Пункти 1-12 картки заповнює або медична сестра, або фельдшер під час підготовки до медичного огляду. Лікар же вносить інформацію про анамнез пацієнта, його скарги, об’єктивний стан та вказує повний діагноз. Інформацію в картці завіряють печаткою лікаря. Працівник також повинен підписати картку, щоб підтвердити відсутність скарг на момент обстеження.

Відомості про спадковий анамнез вказують, якщо у особи є ризик розвитку алергії чи онкологічних захворювань.

Картка працівника, який підлягає попередньому (профілактичному) медичному оглядуЧитайте: "Медичні огляди та безпека праці медичних працівників"

!Важливо: Дані, які вносять в Картку працівника є конфіденційними. Цей документ повинен знаходитися у медичному закладі, в якому працівник проходив медогляд. Під час медогляду картка передається Комісії з проведення медичних оглядів.

 Зберігається Картка працівника, який підлягає медичному огляду, у медичному закладі 15 років після звільнення особи із підприємства. 

Картка працівника, який підлягає попередньому (профілактичному) медичному огляду

Завантажте бланк Картки працівника, який підлягає попередньому (профілактичному) медичному огляду

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді