Медичне законодавство: останні зміни

Дізнайтеся останні зміни в медичному законодавстві: чи потрібна печатка медичного закладу на документі згідно з останніми змінами в законодавстві, що зміниться у зв'язку з затвердженням КМ Стратегії сталої відповіді? Які зміни відбулися в Реєстрі лікарських засобів, вартість яких підлягає відшкодуванню? Завантажте таблицю з докладними поясненням!

Законодавчі зміни торкнулися таких нормативно-правових актів:

- Закон України від 21.03.2017 № 1958-VIII «Про внесення зміни до Закону України «Про вищу освіту» щодо освітньо-кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст»нтація поліклініки та стаціонару: коротка характеристика.

- Наказ Міністерства охорони здоров’я України від 14.04.2017 № 436 «Про внесення змін до Реєстру лікарських засобів, вартість яких підлягає відшкодуванню»

- Закон України від 23.03.2017 № 1982-VIII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо використання печаток юридичними особами та фізичними особами — підприємцями»

Медичне законодавство: останні зміниЧитайте: "Заробітна плата медичних працівників 2017"

А також ухвалено: 

- Стратегію забезпечення сталої відповіді на епідемії туберкульозу, в тому числі хіміорезистентного, та ВІЛ-інфекції/СНІДу на період до 2020 року та затвердження плану заходів щодо її реалізації.

Документ

На що звернути увагу

Закон України від 21.03.2017 № 1958-VIII «Про внесення зміни до Закону України «Про вищу освіту» щодо освітньо-кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст»

Освітня діяльність за освітньо-кваліфікаційним рівнем молодшого спеціаліста, що провадиться вищими навчальними закладами і започаткована до набрання чинності Законом України від 21.03.2017 № 1958-VIII «Про внесення зміни до Закону України «Про вищу освіту» щодо освітньо-кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст», продовжується у межах строку навчання за певною освітньо-професійною програмою з видачею державного документа про вищу освіту встановленого зразка — диплома молодшого спеціаліста. Останній прийом на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста відбудеться 2019 року.

Закон набрав чинності 16.04.2017


Повністю завантажте останні зміни в медичному законодавстві у зручній таблиці:

Медичне законодавство: останні зміни

Медичне законодавство: останні зміниЧитайте: "Медична документація поліклініки та стаціонару: коротка характеристика"

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді