Курси підвищення кваліфікації лікаря і чергування змінами за графіком

Розміри посадових окладів фахівців з базовою та неповною вищою медичною освітою визначаються відповідно до Умов оплати праці працівників закладів охорони здоров’я та установ соціального захисту населення, затверджених наказом Міністерства праці та соціальної політики України, Міністерства охорони здоров’я України від 05 жовтня 2005 р. № 308/519, за тарифними розрядами Єдиної тарифної сітки, які встановлюються професіоналам та фахівцям залежно від наявної кваліфікаційної категорії.

Пунктом 4.11 Положення про атестацію молодших спеціалістів з медичною освітою, затвердженого наказом Міністерства охорони здоров’я України від 23 листопада 2007 р. № 742, передбачено, що молодші спеціалісти з медичною освітою, що працюють на посадах «сестра медична операційна» та «сестра медична — анестезист», проходять атестацію за спеціальністю «сестринська справа (операційна)».

Отже, для встановлення посадового окладу за вищою кваліфікаційною категорією працівниці потрібно подати письмову заяву до відповідної атестаційної комісії про присвоєння кваліфікаційної категорії за спеціальністю «сестринська справа».

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів (ІІ група)

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді