Міністр охорони здоров'я анонсував підвищення зарплат українським медикам понад рівень польських колег

Після перемоги українські медпрацівники отримуватимуть зарплату на 30% вищу, ніж у польських колег. Про це міністр охорони здоров'я України Віктор Ляшко заявив в ексклюзивному інтерв'ю журналу «Управління закладом охорони здоров'я»
Віктор Ляшко дав інтерв'ю е-журналу «Управління закладом охорони здоров'я». Ексклюзивно для читачів УЗОЗ міністр охорони здоров'я України розповів про:
Зокрема міністр охорони здоров'я повідомив:

«Президент у зверненні до Дня Конституції 2023 року заявив, що середня заробітна плата в Україні має бути така, як у країнах-сусідах, членах Європейського Союзу, плюс 30%. Ми проаналізували, який рівень заробітних плат медичних працівників у Польщі, й додали 30%».

Віктор Ляшко зауважив, що ми повинні досягти такого рівня оплати праці медичних працівників після нашої перемоги у війні.

Раніше міністр охорони здоров'я України в інтерв'ю УЗОЗ розповів про спроможну мережу ЗОЗ.
<div class="note_block" style="background-color: #e7f5ee; height: 100%; margin: 30px auto; overflow: hidden; width: 80%;">
<div style="padding: 15px 23px;">
<p>Телефонуйте за номером <strong>0 800 21 20 12</strong> та дізнавайтеся у менеджера деталі отримання бонусних знижок <em>(усі дзвінки безплатні)</em></p>
</div>
</div>

Просто зараз читайте інтерв'ю з Віктором Ляшком у журналі «Управління закладом охорони здоров'я» та діліться цінним матеріалом з колегами!

Як медпрацівнику захиститися від звинувачень пацієнта

Статті за темою

Усі статті за темою

Надбавки медпрацівникам в зоні бойових дій за Постановою № 928: розмір, умови виплати

На надбавки за постановою КМУ від 25.08.2023 № 928 мають право медпрацівники ЗОЗ у зоні можливих та активних бойових дій, що фінансуються з держбюджету. З'ясуйте умови та розмір виплат
2991

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді