Облік термометрів
Переглядів: 4987
Запитання
Як вести облік і списувати термометри?
Відповідь
Облік термометрів ведуть у інвентарній відомості матеріально відповідальної особи. Зокрема, у кабінеті або на посту складають перелік всього, що там є, у тому числі і термометри. Інвентарну відомість підписує особа, що видавала матеріальні цінності, та відповідальна особа кабінету (поста). Якщо за зберігання відповідає не одна особа, а декілька (наприклад у разі чергувань на посту), то у відомості розписуються всі особи.
Щоб списати непридатний до використання термометр, члени комісії, утвореної наказом керівника закладу, складають відповідний акт, де зазначають причини, з яких медвиріб потрібно списати.
Читайте: "Дезінфекція термометрів у медзакладі"
Читайте більше:
455
144
4786
206
92
1113
Статті за темою
Усі статті за темоюЯк працює програма реімбурсації «Доступні ліки»
З'ясуйте, що передбачає програма «Доступні ліки» в Україні, який повний перелік доступних ліків і медвиробів та як ЗОЗ долучитися до програми. Скачайте оновлені переліки
411210
Електронний рецепт на медичні вироби: як виписувати
Із 2023 року у пацієнтів з’явилася можливість отримувати деякі медичні вироби на пільгових умовах за рецептом. У статті розглянемо всі нюанси виписування е-рецепта на медвироби
933
Програма реімбурсації «Доступні ліки — 2024»
З'ясуйте, що передбачатиме програма «Доступні ліки» в Україні у 2024 році, який буде повний перелік доступних ліків та як ЗОЗ долучитися до програми. Скачайте актуальні Реєстри лікарських засобів і медичних виробів, які підлягають реімбурсації
1613
Акт передавання відходів: скачати форму
Скачайте форму акта передавання відходів для їх безпечної утилізації
4408
Порядок приймання, зберігання, відпуску, списання використаних лікарських засобів та медичних виробів: скачати зразок СОП
Розгляньте алгоритм дій медичних працівників щодо поводження з лікарськими засобами та медичними виробами. Завантажте зразок оформлення СОП «Порядок приймання, зберігання, відпуску, списання використаних лікарських засобів та медичних виробів» та адаптуйте його до умов свого закладу
7449